Art & Kulturë

VALSI I LUMTURISË

Dashamirës, miq, partnerë dhe vullnetarë të Tek Bunkeri, ju mirëpresim në një natë shumë të veçantë nën tingujt e muzikës popullore qytetare te regjistruar në pllaka gramafoni, po ashtu dhe performance live nga Enris Qinami!

💿 Muzike me pllaka shqiptare kenduar nga: Nexhmije Pagarusha-Lucie Miloti-Ibrahim Tukici-Anita Take-
Vace Zela-Zejnel Doli-Ismet Peja-Mazllum Myezini-Nyzafete Shala-Saz’iso-Groupe Arbereshe Di Lungro.

This project is funded by the European Union.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).