Art & Kulturë

JAVET KULTURORE GJATË MUAJIT SHTATOR

Bëhuni gati për të njohur përmes kulturës Britaninë e Madhe🇬🇧, Suedinë🇸🇪, Egjiptin🇪🇬 dhe Kinën🇨🇳.
🗣 Mos humbisni koncertet leximet, shfaqjet dhe shijet që vijnë nga larg.
🗓 Festa rifillon në 1 shtator

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).