Art & Kulturë

VALLJA E YJEVE

VALLJA E YJEVE –
Duke filluar nga nesër mbrëma, datë 28 Korrik, Ora 20:30, në Odeonin e qytetit fillon rrugëtimin Festivali “VALLJA E YJEVE”, një event tepër i veçantë që zhvillohet për herë të parë në qytetin tonë, ku ndërthuren muzika klasike e moderne me poezitë e bukura të Lasgushit..
Instrumentistët më të mirë nga Shqipëria dhe jashtë saj do të performojnë për ju këngë pogradecare shumë të njohura për të gjithë.
Për herë të parë sjellim materiale vetëm nga autorë e kompozitorë pogradecare si: Lasgush Poradeci, Kristaq Koci, Rajmond Gusho, Ajet Çekiçi…e shumë të tjerë..
Mos mungoni, do të jenë mbrëmje të paharrueshme për ju.
JU MIRËPRESIM
28, 29, 30 dhe 31 KORRIK!
ORA: 20:30
ODEONI I QYTETIT!

Prev Post

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).