Art & Kulturë

DJ GENTO

________________________________

DJ GENTO • Friday Night

________________________________

📍Na gjeni në:
Shëtitorja Murat Toptani, pranë Oborrit Mbretëror

đź“ž PĂ«r info dhe rezervime kontaktoni:

-0697286607

Prev Post

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).