Art & Kulturë

Ushtrimet më të mira për tonifikimin e trupit!

Kombinimi i këtyre katër ushtrimeve zëvendëson orët e gjata në palestër.

Nëse doni të tonifikoni trupin tuaj apo të humbni peshë, ju duhen pikërisht këto katër ushtrime.

Ato janë përfikte si për njerëzit që frekuentojnë rregullisht palestër, ashtu edhe për ata pak më dembelë të cilët nuk janë shumë të dhënë pas aktiviteteve fizike.

Nëse i kombinoni ato dhe iu kushtoni vetëm 20 minuta nga dita juaj, do të arrini të keni një trup të tonifikuar brenda një kohe të shkurtër.

Secilën prej këtyre ushtrimeve duhet ta bëni vetëm 5 apo 10 herë.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).