Art & Kulturë

Udhëtim Në Pezë me Ecovolis Biketour

Udhëto me Bicikleta drejt Pezës
Eja kalo një fundjavë ndryshe në Pezë
Një e Shtunë Fantastike dhe larg monotonisë

Me bicikleta drejt pezës
Ftojmë të gjithë personat që dëshirojnë të kalojnë një të shtune ne bicikleta dhe qejf në Natyrë . Nxitoni te Rezervoni
Takimi në Ora : 08:00Am
Vendi Pallati I Kongreseve

Lisharse
Lojë me Letra
Dhe plot supriza të tjera na presin më 11 Nëntor

 

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).