Art & Kulturë

Troja me koncert në Tiranë

Grupi “Troja” për herë të parë do të prezantohet me një koncert të plotë në Tiranë. “Më në fund mesazhet filozofike të rock grupit më të mirë shqiptar, do të dëgjohen edhe në Tiranë. Foto me Banden dhe autografe pas koncertit.”, thuhet në njoftimin e këtij grupi.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).