Art & Kulturë

TREKKING FSHATI BUHAL

TREKKING FSHATI BUHAL

Treva e Përmetit ofron bukuri të mrekullueshme natyrore që
janë ende të paprekura dhe midis tyre është edhe fshati
piktoresk i Buhalit, i cili ndodhet në shpatin e malit të
Dhëmbelit.Eskursioni është i përshtatshëm për të gjithë njerëzit që e
duan natyrën e paprekur, pjesën rurale dhe trekking.

Prev Post

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).