Art & Kulturë

Treg lulesh në sheshin Skënderbe në Prishtinë

Sheshi “Skënderbe” ndonëse është një pjesë e pëlqyer për qytetarët e Prishtinës dhe jo pak i frekuentuar, sot ka marrë një pamje të re. Është tregu i luleve ai që bëri që gjithçka në këtë pjesë të jetë më e bukur, më me shumë ngjyra dhe më me shumë vizitorë.

Tregu i luleve është hapur sot për herë të parë në Prishtinë. Në hapje të tregut ishte i pranishëm edhe kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti i cili është shprehur se kjo është një mundësi e mirë për përkrahjen e prodhuesve të luleve.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).