Art & Kulturë

Tre artistë bashkë në një ekspozitë

Tre artistë janë bashkuar bashkë për të sjellë ekspozitën “Towers”. Bëhet fjalë për artistët, Erand Nebo – Anteo Gremi – Gjergji Meta.

Kurator i kësaj ekspozite është Arbër Kadia.

Ekzpozita është çelur më 5 nëntor dhe do të qëndrojë e hapur deri në datën 10 nëntor te Muzeu Historik.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).