Art & Kulturë

“Tramvaji dëshirë” i Williams rikthehet në 4 dhe 5 nëntor

“Tramvaji dëshirë” i Williams vjen sërisht në datat 4 dhe 5 Nëntor ora 19:00. E zjarrtë, e stuhishme, e dhimbshme, vazhdimisht emocionuese Myzafer Ziflaj, Ina Gjonçi, Genci Fuga dhe Laura Nezha, aktorë me qëndrime të ndryshme skenike, gjallërojnë një histori sa te egër aq edhe të ndjeshme, sa të zgjuar aq edhe tragjike, sa komplekse aq edhe të thjeshtë, me dozën e duhur të butësisë dhe tensionit.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).