Art & Kulturë

Tragjikomedia “TIREZ LA LANGUE, MADEMOISELLE”

KINOKLUBI I ALEANCËS FRANCEZE TË TIRANËS – “Tirez la langue, mademoiselle” nga Axelle Ropert, E enjte 21 dhjetor 2017 ora 17:30 në Kinema Imperial-Agimi

Një tragjikomedi e realizuar nga Axelle Ropert, 2012, 1:42min, në frëngjisht me titra në shqip. Shfaqja e filmit realizohet nga Aleanca Franceze e Tiranës, Ambasada e Francës në Shqipëri dhe Instituti Francez.

Vendi do të ketë tanimë një çmim simbolik prej 200 lekësh.

(E enjte) 17:30 – 19:10, Kinema Imperial Agimi

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).