Art & Kulturë

TIRANA SPEAKS JAZZ

Sheshi Bukureshti përballë bar Hemingway dhe
📍Fusha Ali Demi do të shndërrohen mbrëmjen e 24 nëntorit📆, në skena për koncertet me performanca live 🎸🎷🎹🎶nga artistë dhe banda të njohura si Andi Kongo, Jazz Quintet, Giliola and Band, Loré, Peter Pan Quartet, Besa Kaziu.
Hyrja eshte e lire.
Koncerti nis ne oren 19:00⏰ por festa ne shesh, fillon më herët akoma

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).