Art & Kulturë

KRYEQYTETI EUROPIAN I RINISË

#TiranaEYC2022 mirëpret Ceremoninë e Shpalljes së Kryeqytetit Evropian të Rinisë për vitin 2025 🎉🎉🎉

➡️Fuenlabrada, Spanjë; Izmir, Turqi; Lviv, Ukrainë; dhe Tromsø, Norvegji.

Në 23 Nëntor, 13:00-15:00 ⏰ Ju ftojmë të bëheni pjesë e panairit të hapur për t’u njohur me programet e qyteteve që konkurrojnë për çmimin EYC 2025.

💥Shihemi të Mërkurën.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).