Art & Kulturë

Tek Liqeni do bëjmë edhe xhiro me varka

Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit ka bërë të ditur se së shpejti tek Liqeni Artificial do të ketë një mol të ri.

“Nisëm punën për rikualifikimin e Molit te Diga në Parkun e Madh ? Me Kryqin e Kuq Shqiptar shërojmë një tjetër kënd, një vepër e mirë dedikuar themeluesit Henry Dunant??Nobelisti i parë, frymëzues i Konventës së Gjenevës. Respekt misionarit pionier, edhe në Tiranë, siç i ka hije çdo kryeqyteti!”, shkruan në Facebook Agjencia.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).