Art & Kulturë

Teatri “Zihni Sako” i Gjirokastrës, fitues i çmimit si shfaqja më e mirë në Festivalin në Dibër të Madhe

Trupa e teatrit “Zihni Sako” “të Gjirokastrës me tragjikomedinë “Fqinjët”, u shpall fituese e çmimit “Sulejman Pitarka” si shfaqja më e mirë në edicionin e 18-të të Festivalit e teatrit shqiptar në Dibër të Madhe.

Në natën finale të zhvilluar mbrëmjen e djeshme u nderuan me çmime edhe aktorët e trupës së teatrit “Zihni Sako”, Dajana Nenaj, si aktorja më e mirë e festivalit dhe Viktor Caro, si aktori më i mirë joprotagonist.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).