Art & Kulturë

Teatri Eksperimental ngjit në skenë komedinë “Princesha e Dyrrahut”

18, 19 Prill, 19:00, Teatri Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli”

Teksti dhe Regjia: Vladimir Doda

Në role: Marvin Tafaj, Mimoza Marjanaku, Alesia Xhemalaj, Jaho Guma, Suela Bako, Amos Zaharia, Deljana Topulli, Xhejni Fama, Greta Cani, Vladimir Doda

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).