Art & Kulturë

Prezantim dhe bisedë me Huniti Goldox në Tulla – Culture Center

15 Prill, 19:00, Tulla – Culture Center

Dyshja artistike Huniti Goldox do të mbajë një prezantim dhe do të bisedojë me të pranishmit këtë të premte në ambientet e Tulla – Culture Center.

Momentalisht, Huniti Goldox, që përbëhet nga Areej Huniti dhe Eliza Goldox, është pjesë e projektit Beyond Matter në Tirana Art Lab.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).