Art & Kulturë

Teatri Bylis në Fier hapet në mars me një pamje të re

Teatri Bylis në Fier do të nisë shfaqjet në muajin mars me një pamje krejtësisht të rë. Ndërhyrja është e gjithanshme nga skena deri tek fasada, duke krijuar kushte më të mirë për aktorët dhe artdashësit fierakë.

Gjatë periudhës gati 1 vjeçare të rikonstruksionit, trupa e aktorëve fierakë ka zhvilluar turne thuajse në të gjitha skenat artistike të vendit, ndërsa tashmë pret të rikthehet në shtëpi.

Teatri Bylis është krijuar në vitin 1971, ndërsa salla e tij ka një kapacitet për 480 spektatorë.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).