Art & Kulturë

TANITA TIKARAM

The next concert is…
TANITA TIKARAM đŸ’„
~
90′ POP STAR German singer known for song like ‘Twist On My Sobriety’, ‘Good Tradition’, ‘I Think Of You’ etc.
~
Perseri ne Amfiteatrin e Tiranes ne daten 30 Shtator do te kemi nje shfaqje ndryshe..Tanita Tikaram
~
Biletat dalin se shpejti…

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).