Art & Kulturë

JAVA E KULTURES SUEDEZE

Shqipëria Mikpret Suedinë🇸🇪
Java e Kulturës Suedeze / 12-18 Shtator 2022

Shfleto për të njohur programin.

Albania Welcomes Sweden 🇸🇪
Sweden Culture Week / 12-18 September 2022

Swipe to see the program.

Prev Post

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).