Art & Kulturë

Vjeshtoj me libra

Klubi letrar “Pena e re” sjell në fillimin e vjeshtës një aktivitet të ri duke i rimbledhur miqtë e librit në Qendrën Rinore të Tiranës ditën e hënë në orën 16:00. Ky aktivitet do të nisë me një përmbledhje të punimeve të dërguara në muajin korrik dhe gusht ku të zgjidhen dhe dy fitues. Në […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).