Art & Kulturë

Video/ Gjurmë shqiptare: Shqiptarët e vjetër të Venedikut

Cilat janë të panjohurat e shqiptarëve të vjetër të Venedikut? Shkolla shqipe e viteve 1500, afresket e Gjergj Kastriot Skënderbeut, flamuri kombëtari dhe 11 rrugët e shqiptarëve, janë vetëm disa çështje që ngrihen në dokumentarin e ri të gazetarit Marin Mema, në qytetin e Venecias. Ndiqni të plotë këtë dokumentar, për të zbuluar historinë e […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).