Art & Kulturë

“Un dhe Pleshti” në Teatër

Teatri hollandez, Lichtbende vjen në Tiranë me shfaqjen “Unë dhe Pleshti”, ditën e Shtunë, më 25 Nëntor në orën 10:30, në sallën e Teatrit Kombëtar Eksperimental, “Kujtim Spahivogli”. Ambasada e Mbretërisë së Vendeve të Ulta, ju fton bashkë me fëmijët (mbi 4 vjeç) për të parë me sytë tuaj sesi shfaqja krijohet nga artistët e […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).