Art & Kulturë

“Aventurat e Tom Sojerit”, është libri i parë që…

Kuriozitet! “Aventurat e Tom Sojerit” i Mark Tëain-it është një prej librave më të dashur të fëmijërisë sonë, (përkthyer mjeshtërisht në shqip nga Ardian Klosi), por a e dinit që ky është libri i parë i shkruar ndonjëherë me makinë shkrimi? E pra, kushedi ç’durim ka pasur Mark Tëain-i për ta shkruar të gjithin me […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).