Art & Kulturë

Lajm i keq për të gjithë adhuruesit e çokollatës: Përgatituni për zhdukjen e saj!

A ekziston ndonjë njeri që nuk e dashuron çokollatën?! Fatkeqësisht, ëmbëlsirës tonë të preferuar po i vjen fundi. Shkencëtarët tek Administrata Atmosferike dhe Oqeanike kanë parashikuar se bima e kakaos, prej së cilës prodhohet çokollata, do të zhduket në vitin 2050 si pasojë e ndryshimeve të kushteve atmosferike. Shumica e çokollatës që qarkullon nëpër botë […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).