Art & Kulturë

Sazan Karaburun ku argetimi nuk njeh kufi

Aventurat tona nuk mbarojneLargohuni larg zhurmes se qytetit per 1 dite Eksplorimi i Ishullit e Sazanit, dhe Karabrunit me anije Per vetem 2700 leke per person, Nisemi me date 29 Korrik per rezervime kontaktoni 04 22 33 419 /  067 20 82 915 Ne cmim perfshihet: Transporti ne dispozicion Tirane-Vlore-Tirane Gudia Detare ne parkun Kombetar, […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).