Art & Kulturë

Nis restaurimi i banesës së vëllezërve Frashëri (FOTO)

Shtëpia Muze e vëllezërve Frashëri, që është ndërtuar në vitin 1974 mbi rrënojat e banesës së vjetër të shkatërruar, do t’i nënshtrohet proçesit të restaurimit. Shkak për këtë ndërhyrje janë bërë disa problematika që janë shfaqur në çati, disa çarje në muraturën perimetrale dhe duhen rregulluar disa elementë arkitektonikë të brendshëm, si: ndërkatet e drurit, […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).