Art & Kulturë

Saimir Pirgu prezantohet në Winterthur të Zvicrës

Tenori Saimir Pirgu, të shtunën e 8 korrikut do të jetë i pranishëm me koncertin e radhës në Winterthur në Zvicër. Një gala operistike e sjellë tenorin e njohur shqiptar me famë botërore, me ariet më të përjetuara nga Verdi, Puçini e Donizetti. Koncerti fillon në ora 19:30, ndërsa galaja mbahet në Musikkollegium Winterthur. Galaja […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).