Art & Kulturë

Regjisori Qëndrim Rijani: Shqipëria dhe shqiptarët kanë nevojë për një Teatër të ri Kombëtar

Një nga regjisorët e rinj më të suksesshëm në Maqedoni, Qëndrim Rijani, i cili pak kohë më parë solli në Tiranë veprën e mirënjohur të Alfred Hitchcock-ut “39 Hapat”, shprehet se ndërtimin e një Teatri të ri Kombëtar nuk e dëshirojnë vetëm shqiptarët e Shqipërisë, por e gjithë shqiptaria, sepse siç thotë ai: “Një projekt […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).