Art & Kulturë

“Princesha mbi bizele” këtë fundjavë në Teatrin e Kukullave

Këtë fundjavë të gjithë vogëlushët do të kenë mundësinë që të ndjekin shfaqjen “Princesha mbi bizele”. Kjo përrallë mjaft e njohur e autorit Hans Kristian Andersen, do të ngjitet në këtë skenë më 5 dhe 6 maj. Me regji nga Albana Kozeli, do të interpretojnë aktorët: Jorida Meta, Donika Ramallari, Sokol Myzeqari, Aleksandër Grami, Elidon […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).