Art & Kulturë

Për Pavarësinë mbill një pemë Ulliri

Në morinë e gjërave të përditshme që bëjmë në raport me njëri-tjetrin dhe me ambientin e jashtëm, harrojmë të kujdesimi për elementin kryesor nga ku bazohet jetesa jonë: NATYRA. Sot ajo është e kërcënuar nga veprimet dhe mos veprimet tona dhe këtë nuk na e thonë vetëm studimet mjedisore apo deklaratat politike por e kemi […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).