Art & Kulturë

Alketa Xhafa Mripa në ‘Onufri’

Është hapur para pak ditësh në Shqipëri, ekspozita e njohur “Onufri”, një prej ekspozitave që zgjon interesim të madh tek artdashësit shqiptarë. Përpara shkallëve të katit të tretë, të pret një thes i artë. Është një nga punët e artistes Alketa Xhafa Mripa, e cila paraqitet në këtë edicion të “Onufrit” me dy vepra, një […]

ONUFRI XXIII

AU FIL DU TEMPS – Kujtesë kolektive, kujtime personale Galeria Kombëtare e Arteve  më datë 20 Dhjetor, ora 18:00, ka kënaqësinë të hapë për publikun  Edicionin e 23-të  të Ekspozitës Ndërkombëtare “Onufri”. Kuruar nga Gaetano Centrone, ekspozita titullohet “AU FIL DU TEMPS – Kujtesë kolektive, kujtime personale” Ekspozita ofron një itinerar ekspozues që zhvillohet në […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).