Art & Kulturë

Nata e Gjelbër në Park!

Në kuadër të promovimit të Jetesës së Gjelbër dhe afrimit të njeriut me natyrën, Green Line Albania dhe Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë rikthejnë sërisht aktivitetin Nata e Gjelbër @Park. Aktiviteti do të filloj nga ora 19:00 (tek fushat sportive pas V. Frashëri) dhe vazhdon deri në mëngjesin e ditës tjetër, duke kaluar një natë në natyrë, në […]

Nata e Korifenjve të Teatrit Kombëtar

“N.q.s e tashmja kërkon të gjykojë të kaluarën, do të humbasë të ardhmen.” Sir Winston Churchill. E hënë, 25 qershor 2018, ora 19.00. Sheshi i Teatrit Kombëtar Nata e korifejve. Në ditën e 11-të të protestës qytetare për mbrojtjen e truallit publik, godinës së Teatrit Kombëtar, rinovimit, modernizimit dhe teknologjizimit të saj, mblidhemi për të […]

Nata e Dymbëdhjetë – Uilliam Shekspir

Teatri Metropol dhe regjisori amerikan Justin Anderson prezantojnë: NATA E DYMBËDHJETË – UILLIAM SHEKSPIR Autori më me ndikim në të gjithë dramaturgjinë botërore, Uilliam Shekspir do të vijë për të parën herë në skenën e Metropolit në sezonin Dimër 2017, me shfaqjen “Nata e Dymbëdhjetë”. Ngjarjet e kësaj komedie, cilësuar nga pjesa më e madhe […]

Nata Greke & Serenatave

Nje e premte e vecante. Nata e muzikes Greke dhe e Serenatave. Nje mbremje e ngrohte dhe me super atmosfere. E ftuar Artistja e njohur Arjeta Palushaj do te performoj live se bashku me artistet e tjere te ftuar. Bunker1944 Lounge, e Premte 20:30–23:59

Nata e Dymbëdhjetë – Uilliam Shekspir

Teatri Metropol dhe regjisori amerikan Justin Anderson prezantojnë: NATA E DYMBËDHJETË – UILLIAM SHEKSPIR Autori më me ndikim në të gjithë dramaturgjinë botërore, Uilliam Shekspir do të vijë për të parën herë në skenën e Metropolit në sezonin Dimër 2017, me shfaqjen “Nata e Dymbëdhjetë”. Ngjarjet e kësaj komedie, cilësuar nga pjesa më e madhe […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).