Art & Kulturë

Gjuetia shekullore e thesarit misterioz

Ishulli i vogël në gjirin kanadez Mahone, në Skocinë e Re për më shumë se dy shekuj ka ndezur imagjinatën e gjuetarëve të thesareve. Oak Island ësht rreth 57 hektarë dhe shtrihet 200 metra në jug të bregut të Skocisë së Re në Kanada. Kryesisht është i mbuluar me pyje të dendura dhe është njëri […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).