Art & Kulturë

E pabesueshme, në këtë zonë të Shqipërisë gjenden depozita të mëdha ari

Nëntoka e Shqipërisë është e pasur me minerale të ndryshme, ku nxjerrja dhe përpunimi i tyre është një nga aktivitetet kryesore tek të cilat kompani të mëdha synojnë të bashkëpunojnë me shtetin shqiptar ose t’i privatizojnë. Një analizë e publikuar nga Ministria e Industrisë dhe Energjetikës, deklaron se në 1 ton bakër gjenden 4 gramë […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).