Art & Kulturë

“Martir” në Teatrin Kombëtar – Tiranë

30.10.2017- E Hënë “MARTIR” Për të ndjekur lojen briliante të aktorëve në regjinë e Fatos Berishës,mos mungoni ditën e Hënë (30.10.2017) në orën 19:00 në Teatrin Kombëtar -Tiranë. Si një bombë me sahat, tregimi i Benjamin-it është shqetësues për publikun. Por, njëkohësisht edhe tregim sfidues dhe tërheqës, dhe jo vetëm për audiencën e re. Tolerant […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).