Art & Kulturë

Rregullat martesore që mund t’i thyeni

Ju tregojmë disa “rregulla martesore” të cilat mund të thyhen lirisht. Njëra nga këshillat e cila është po aq e vjetër sa edhe vetë pyetja “a është më e vjetër pula apo veza?”, është që të mos shkojmë të zemëruar në shtrat. E vërteta është se në qoftë se grindemi kur jemi të përgjumur, të […]

“Martesa” me premierën botërore në Tallinn Black Nights Film Festival

Filmi ‘Martesa’ nga Blerta Zeqiri u dha premierë botërore dje, 28 nëntor, në festivalin e mirënjohur të kategorisë ‘A’ – PÖFF | Tallinn Black Nights Film Festival. Filmi u mirëprit dhe pati komente shumë pozitive nga audienca, mediat dhe kritikët. ‘Martesa’ flet për një trekëndësh dashurie pranë dhe gjatë një martese, trekëndësh ky problematik dhe […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).