Art & Kulturë

Konkuista e Amerikës – Klubi i Librit

Konkuista e Amerikës – Klubi i Librit – “Mund të zbulosh të tjerët tek vetvetja, të marrësh vesh se nuk je një substancë homogjene dhe rrënjësisht e huaj ndaj gjithçkaje që nuk është vetja: uni është një tjetër. Por edhe të tjerët janë unë-r: subjekte si unë, që vetëm këndvështrimi im, për të cilin të […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).