Art & Kulturë

‘Home’ merr çmimin ‘Skenari më i mirë’ në Liban

Filmi ‘Home’ i regjisores More Raça, së fundmi është shpërblyer në festivalin Baalbeck’s International Short Films Festival në Liban. ‘Home’ i cili poashtu vjen me skenar nga More Raça, ka marrë çmimin ‘Skenari më i mirë’, në këtë festival. Ky festival është mbajtur në Baalback, ku morën pjesë filma nga shumë shtete të botës. “Ky […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).