Art & Kulturë

Kongresi I-rë i Fakultetit të Mjekësisë Dentare

Të nderuar pedagogë, studentë dhe profesionistë të fushës së Stomatologjisë dhe Mjekësisë, Të nderuar Mjekë, Infermierë, Farmacistë dhe Laborantë dentarë”, FMD organizon në datat 3-4 Nëntor 2017 “Kongresin I-rë të Fakultetit të Mjekësisë Dentare”, i cili vjen menjëherë pas nënshkrimit të Memorandumit të bashkëpunimit ndёrmjet Universitetit tё Mjekёsisё, Tiranё dhe Universitetit tё Prishtinёs, të pёrfaqёsuar […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).