Art & Kulturë

4 ishujt që është e ndaluar të shkoni

Rruzulli tokësor është i mbushur plot me vende të magjishme, të cilat shërbejnë si atraksion për mijëra turistë anembanë botës. Ishuj e gadishuj, me plazhet e tyre të kristalta, janë destinacioni i parë për pushimet e shumicës së njerëzve. Por, ka edhe disa vende tek të cilat është e ndaluar që të shkosh. Të tillë […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).