Art & Kulturë

Çështja “Weinstein”/ Brad Pitt gati për të prodhuar filmin mbi producentin famëkeq

Historia e hetimit të gazetarëve të “New York Times”, të cilët zbuluan skandalin e abuzimeve ndaj fermave të Harvey Weinstein, do të vijë së shpejti si një produksion kinematografik. Ky lajm u konfirmua nga vet “New York Times”, ndërsa filmi do të prodhohet nga kompania filmike e Brad Pitt, “Plan B”, si edhe nga “Annapurna […]

Çmimi ‘Pulitzer’ shkon për dy gazetat amerikane që publikuan skandalin e Harvey Weinstein

“New York Times” dhe “New Yorker” janë fitueset e këtij viti të çmimit ‘Pulitzer’, pasi u vlerësuan për publikimin e skandalit të vitit, producentit të famshëm Harvey Weinstein, i cili u akuzua nga shumë aktore për ngacmime seksuale. Lajmet e para nga kjo gazetët u publikuan më 5 tetor 2017, nën firmën e Jody Kantor […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).