Art & Kulturë

Shtegu i Gjelbër 2019

EDS Foundation me mbështetjen e Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit organizon garën “Shtegu i Gjelbër 2019”. Gara Mountain Bike do të jetë e tipit Individual CrossCountry Marathon. Starti do të jetë individual nga sheshi Skënderbej dhe finishi në GolemGjatësia e trajektores 65 km. Ndarjet e kategorive: P1- Profesionist Junior, P2- Profesionist Elite, PV- Profesionist me […]

Nata e Gjelbër në Park!

Në kuadër të promovimit të Jetesës së Gjelbër dhe afrimit të njeriut me natyrën, Green Line Albania dhe Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë rikthejnë sërisht aktivitetin Nata e Gjelbër @Park. Aktiviteti do të filloj nga ora 19:00 (tek fushat sportive pas V. Frashëri) dhe vazhdon deri në mëngjesin e ditës tjetër, duke kaluar një natë në natyrë, në […]

Princesha e gjelbër

PRINCESHA E GJELBËR Autor & Regjisor LEDIAN GJEÇI Skenografia BEQO NANAJ Kostumografe SOFI KARA Muzika DËFRIM DEDA Interpretojnë : Dajana NENAJ, Alba SHËMBARI, Ana GUÇE, Donald SHEHU, Xhuliano BRISKU Duke qenë se pakujdesia e njeriut me natyrën gjithmon ë më shumë sjell probleme në ciklin tonë të jetës, është e rëndësishme ti paraprijmë sa të […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).