Art & Kulturë

First Step Film Festival 2017

FSFF 2017 | Festivali Ndërkombetar i Filmit të Kineasteve te Rinj, do të mbahet mes datave 19-23 Shtator pranë ambjenteve të Amfiteatrit tek Universiteti i Arteve dhe sallës “Black Box”. 42 Filma nga 30 shtete, ne kategoriote FILM ARTISTIK | DOKUMENTAR | ANIMACION, konkurojnë mes tyre këte vit. Programi special përbehet nga: EUROPEAN SHORT FILMS […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).