Art & Kulturë

Ditë-netët e Librit

[Shkrimtari Ballkanas ka tre shpirtra: atë Nacional, Ballkanas dhe Evropian; veçantia dhe vështirësia e tij qëndron në harmonizimin e këtyre tre shpirtrave në letërsi.] #DRITËRO Në datat 16 deri ne 20 Maj, Klik Ekspo Group – UFI Member, lëviz objektivin drejt Librit: “Ditënetët e Librit” është Festivali Ndërkombëtar, që mëton të bëjë bashkë dhe fuqizojë […]

Ditënetët e Librit! Mësoni kur do zhvillohen

[Shkrimtari Ballkanas ka tre shpirtra: atë Nacional, Ballkanas dhe Evropian; veçantia dhe vështirësia e tij qëndron në harmonizimin e këtyre tre shpirtrave në letërsi.] #DRITËRO Në datat 16 deri ne 20 Maj, Klik Ekspo Group – UFI Member, lëviz objektivin drejt Librit: “Ditënetët e Librit” është Festivali Ndërkombëtar, që mëton të bëjë bashkë dhe fuqizojë […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).