Art & Kulturë

Dajti N’Fest 2019

Të shtunën, më 9 shkurt ju ftojmë të merrni pjesë në një nga aktivitetet më të bukura dimërore të organizuara nga Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit – Bashkia Tiranë, ku sëbashku me Agjencinë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura dhe EDS Foundation nxjerrim nga sënduku i kullave malsore doket dhe zakonet, kostumet, rrëfenjat, zejet, veshjet tradicionale […]

Dajti N’Fest 2017… festohet në mal !

Këtë të shtunë, më datë 09 dhjetor zhvillohet në malin e Dajtit për të disatin vit radhazi, nga ora 8 e mëngjesit deri në perëndim, Dajti N’Fest. Në këtë ditë, do të zhvillohen një sërë aktivitetesh të ndryshme, duke filluar nga ato me natyrë artistike, si këngë, valle, lojëra dhe duke vazhduar me gatimet tradicionale […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).