Art & Kulturë

Mbyllet Cambridge Analytica pas skandalit në Facebook

Pasi keqpërdori të dhnëat personale të miliona përdoruesve të Facebook për të ndikuar tek zgjedhjet presidenciale në SHBA më 2016, firma konsulente me seli në Britani, “Cambridge Analytica”, ka deklaruar mbylljen e saj. “Kemi vendosur se nuk është më e dobishme të vazhdojmë biznesin”, ka qenë deklarata e kompanisë, duke shtuar se do të nisë […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).