Art & Kulturë

BOVILLA LAKE

Eksplorim me 60 Vetë, Liqeni i Bovilles Ora 08:00 Tek Pallati I Kongreseve ,Stacioni I Bicikletave, ECOVOLIS 1.Furgonat Po presin 2.Fotografi Gati 3.Ne po presim Telefonatat Tuaja (0685675269) Krijo Grupin Tënd mbi 5 persona dhe BASHKOHU me ne në një shteg të Pashkelur Kurrë më parë ,Rruga me e bukur qe mund te kesh pershkruar ndonjehere […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).