Art & Kulturë

DownHill 2018 – Raundi i parë

Bike Club Tirana me mbështetjen e Agjencisë së Parqeve dhe Rekreacionit dhe Bashkisë Tiranë, do të organizojnë më 11 mars, garën e parë për trofeun mbarëkombëtar DownHill 2018, në kodrat e Lalmit. Kjo garë është e tipit DownHill Individual dhe do të zhvillohet me dy zbritje. Regjistrimet për këtë garë do të mbyllen më 10 […]

Revista italiane: “Tirana, një Kryebashkiak i ri, një kryeqytet dinamik”

“Një kryeqytet dinamik.” Kështu e përkufizon Tiranën në numrin e saj të fundit revista prestigjoze italiane “L’Espresso”, dhe kjo jo pa arsye. Për këtë, ajo i referohet pikërisht zhvillimit që ka pësuar qyteti dhe disa prej reformave më të rëndësishme dhe të guximshme që po ndërmerr prej dy vitesh administrata e re e Bashkisë së Tiranës […]

Apliko: Një ditë në Bashkinë e Tiranës

Do të dish sa çështje ndjek Kryetari i Bashkisë në një ditë? Je kurioz si organizohen aktivitetet kulturore në Tiranë? Sa dokumenta duhen për të shtruar një rrugë apo rregulluar një shkollë? Si organizohet trafiku? Si komunikohet me median dhe publikun? Je i pavendosur për rrugën që do të zgjedhësh për të ardhmen tënde sepse […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).